Daf Events

Daf Events este răspunsul potrivit cerințelor voastre, fiind capabil de a vă crea o atmosferă inedită și unică – conturul poveștii voastre!

Ați ajuns în cel mai important și special moment al relației voastre! Dragostea care vă leagă este unică, la fel trebuie să fie și spațiul în care vă veți primi invitații!

Daf Events este sala superbă pe care v-o punem la dispoziție. Situată la etaj, cu mai multe scări de acces, sala vă permite să aveți între 200 și 360 de oaspeți! Cu scenă și cu un sistem profesional de lumini ambientale, Daf Events cuprinde o masă Candy Bar, dar și o masă pentru tortul vostru fabulos și una pentru șampania cu care vă veți întâmpina oaspeții!

Terasa de la etaj este ideală pentru un acces facil în spațiul exterior și este potrivită pentru socializarea cu invitații.

La parter, o altă terasă, amenajată într-un stil deosebit, înconjurată de verdeață și lumini ambientale, poate fi folosită ca pavilion pentru ceremoniile în aer liber. Sunetul cascadei va da un farmec aparte evenimentului vostru!

Oferta noastră mai include, pe lângă o încăpere privată pentru miri, și videoproiector și ecran de proiecție.

Invitații voștri își vor putea lăsa mașinile într-o parcare privată, modernă, supravegheată video. În plus, spațiul pentru petrecere dispune și de un generator de curent.

Vă sprijinim de asemenea cu servicii de consultanță pentru organizarea evenimentului vostru și vă punem la dispoziție ospătari, bucătari, barmani și un paznic.

Daf Events este locul potrivit pentru oficializarea iubirii voastre!