AQUA By Daf Events

Daf Events este răspunsul potrivit cerințelor voastre, fiind capabil de a vă crea o atmosferă inedită și unică – conturul poveștii voastre!

Vă doriți o petrecere de nuntă la care să vă fie alături doar familia și cei mai apropiați prieteni? Aveți nevoie de un spațiu intim în care să celebrați momentul în care ați devenit soț și soție?

AQUA By Daf Events este sala de evenimente care răspunde tuturor acestor dorințe! Cu o capacitate cuprinsă între 50 și 90 de persoane, AQUA by Daf Events este situată la parter, aproape de iazul nostru cu pești și păsări. Designul modern, cu lumini ambientale, completează perfect atmosfera primitoare cu care vă întâmpinăm! De aici, accesul spre celelalte facilități ale complexului, cum ar fi terasele principale, restaurantul principal a la carte sau locul de joacă pentru copii, este unul extrem de ușor!

AQUA by Daf Events este în așa fel amenajată încât să aveți la dispoziție o masă Candy Bar, o masă pentru tortul mirilor, precum și o masă pentru șampania cu care vă veți întâmpina invitații. Mașinile acestora vor fi și ele în siguranță, pentru că dispunem de o parcare privată, modernă, supravegheată video. Generatorul de curent pe care îl punem la dispoziție este și el un factor important pentru buna desfășurare a evenimentului vostru.

Vă oferim și servicii de consultanță pentru organizarea petrecerii, dar și ospătari, bucătari și barmani. Spațiul nostru este securizat permanent de un paznic.

La AQUA by Daf Events puteți să vă bucurați de fiecare clipă a acestui eveniment pe îl veți împărtăși doar cu oamenii dragi din viața voastră!